Waarom Mammoth Mass al jaren de meest gebruikte weightgainer is

Als je een sportief en actief leven hebt, denk je natuurlijk vaak aan je gezondheid. Dat betekent onder andere dat je let op de samenstelling van je voeding. Je mag natuurlijk gerust eens wat junk food nemen of een extra taartje bij een feest, omdat doorgaans de bekende uitzonderingen op de eigen regels zijn. Maar een gezond leven vraagt naast een gevarieerd voedingspatroon ook voldoende beweging. En als je echt sportief bent en veel naar de sportschool gaat, heb je soms wat extra's bij je dagelijkse voeding nodig. Helemaal als je merkt dat je gestelde doelen een beetje uit het zicht blijven. Misschien is het dan een idee om je dagelijkse voeding aan te vullen met een goed supplement. Denk daarbij aan een supplement dat verrijkt is met bouwstoffen, maar ook veel energie levert. Mammoth Mass kan bijvoorbeeld zo'n supplement zijn. Het heeft de ideale verhouding tussen proteïne, koolhydraten en vetten. Zo is de verhouding proteïne en koolhydraten van Mammoth Mass 35%-65%.

Wat doet een weight gainer als Mammoth Mass?

Bij sporten is het niet alleen van belang dat je voldoende eiwitten tot je neemt, maar ook koolhydraten en vetten. Dit speelt al helemaal een grote rol als je aan duursport doet. De eiwitten heb je nodig om spiermassa te kweken en spierherstel te bevorderen. De koolhydraten en vetten leveren je de nodige energie om langere tijd topprestaties neer te zetten. Als je wel sport, maar niet aankomt of te weinig spiermassa aanmaakt, klinkt het misschien vreemd om een weight gainer aan je dieet toe te voegen. Veel mensen sporten immers om af te vallen. Een weight gainer als Mammoth Mass zorgt voor bouwstoffen én energie. Deze extra energieboost kan je lichaam direct gebruiken, of opslaan voor later. Het is de bedoeling dat je aankomt, maar wel op een gezonde en verantwoorde manier.

Wanneer is Mammoth Mass voor jou een goede optie?

Mammoth Mass is al vele jaren dé populairste weight gainer ter wereld. Je krijgt het in poedervorm, zodat je het gemakkelijk kunt doseren, naar eigen behoefte. Voeg het toe aan een eiwitshake of maak er een smoothie mee, op basis van fruit of groente. In Canada is Mammoth Mass enkele jaren achter elkaar uitgeroepen tot beste weight gainer. Per dosering krijgt je lichaam ongeveer 30 gram verrijkte en snel opneembare eiwitten, naast snel opneembare koolhydraten en vetten. Een weight gainer kan voor jou voordelig zijn als je snel je sportieve doelen wilt behalen. Ook helpt het tijdens een revalidatieproces. Je zult merken dat gedurende je trainingsprogramma de extra behoefte aan bouwstoffen en energieleveranciers kan veranderen.

Eenvoudig te doseren

Omdat Mammoth Mass zo gemakkelijk te doseren is, kunnen jij en je trainer de dosering op maat veranderen, en zo je lichaam optimaal ondersteunen. Mammoth Mass wordt gemaakt van de beste ingrediënten en het productieproces kent veel stappen waarin de kwaliteit secuur wordt bewaakt. Er zijn weinig weight gainers die je zo snel een zo goed resultaat kunnen geven als Mammoth Mass.