Vind de perfecte sim only

Sim only abonnementen en aanbiedingen worden steeds populairder. Dat is ook niet zo gek want ze zijn meestal een stuk goedkoper dan een normaal abonnement met toestel. Logisch natuurlijk want je hoeft immers geen mobiel toestel te af te lossen. Momenteel zijn er inmiddels wel zo'n dozijn aan sim only providers actief in Nederland en samen zijn ze goed voor honderden verschillende sim only abonnementen en aanbiedingen. De vraag is: hoe vind ik nou de perfecte sim only aanbieding? Of beter gezegd, de beste sim only aanbieding die het beste bij mij past. Om te voorkomen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, slepen we je in deze keuzehulp door dat proces heen. Waar moet je nou op letten bij kiezen van een sim only? Voordat je deze zoektocht begint, is het goed om te bepalen wat je sim only allemaal moet bevatten. Is dat wellicht onbeperkt bellen of onbeperkt internet? Wil je 5G-internet hebben of is een internetbundel met 4G ook nog steeds snel genoeg.

Laten we ons in eerste instantie richten op de twee belangrijkste vragen: 1. Hoeveel belminuten heb je nodig en 2. Hoeveel internetdata heb je nodig? Hoeveel sms'jes je nodig hebt is veelal niet meer relevant aangezien bij elk sim only bundel danwel voldoende sms'jes zitten danwel je voor een enkele euro zoveel sms'jes bij kunt kopen dat je deze nooit allemaal kan versturen. Daar valt geen voordeel op te behalen dus. Terug naar de bel- en internetbundel dus. Voor beide geldt dat als je absoluut zeker wil zijn, je altijd kunt gaan voor onbeperkt. Echter bellen de meeste mensen niet zo veel of zitten niet zodanig veel op hun mobiele internet (buiten de wifi om) dat onbeperkt internet noodzakelijk is. Voor deze mensen geldt: schat je verbruik in. Dat inschatten doe je natuurlijk door te kijken naar je verbruik in de afgelopen maanden. Verandert je situatie binnenkort en ben je bijvoorbeeld veel meer van huis? Neem dat in overweging bij het inschatten van je verbruik. Vervolgens kies je looptijd. Natuurlijk wordt de prijs goedkoper en goedkoper naarmate de looptijd van het abonnement langer is. Meestal is dit verschil een enkele of enkele euro's. Een lange looptijd wil ook niet zeggen dat je helemaal vast zit aan je gekozen simonly. Veel providers geven je de keuze om je abonnement tussentijds aan te passen naar je verbruik op dat moment. Een maandelijks opzegbare sim only kost je een paar euro's meer per maand maar zo kan je elke maand wel de beslissing maken over te stappen als je niet meer tevreden bent met je sim only. Enkele euro's per maand is op jaarbasis een kleine 25 euro en op een looptijd van 2 jaar een kleine 50 euro. Nadeel wel is dat als je na niet al te lange tijd gaat hoppen naar een andere aanbieder dat je dan wel opnieuw aansluitingskosten moet betalen.

Op het moment dat je dit allemaal voor jezelf helder hebt, kan je je beginnen met vergelijken. Natuurlijk kan je de website van elke provider afgaan. Wat dat met zich meebrengt is dat je vele verschillende tabbladen moet openhouden en constant van venster naar venster moet springen om de prijzen te vergelijken. Heel ongemakkelijk, vooral op een mobiel toestel. Dat hoeft dus niet meer. Er zijn vele vergelijkingswebsites die dit proces heel makkelijk hebben gemaakt. Wat zij hebben gedaan is dat zij een vergelijker hebben ontwikkeld waarmee je al deze sim only abonnementen kan vergelijken. Zo ook onze website. Het enkele wat jij hoeft te doen is je verbruik in te voeren aan ingeschatte belminuten, sms'jes en internetdata. Je looptijd te kiezen en eventueel ook je favoriete sim only aanbieders. De vergelijker zoekt dan razendsnel naar alle sim only abonnementen en aanbiedingen die voldoen aan jouw zoekopdracht. En deze worden dan ook automatisch in volgorde gesorteerd van goedkoop naar duurder. Heel handig dus. Wanneer je meer informatie wilt over een specifiek abonnement kan je op de knop ‘'bekijken'' drukken. De server stuurt je dan door naar de website van de provider waar je eventueel meer onderzoek kan doen naar de speciefieke voorwaarden van de aanbieder.


Hopelijk kun je natie van deze tutorial het perfecte sim only abonnement vinden en bestellen voor vragen en antwoorden ga je naar zoveel vragen pagina op de site. Heb je nog andere vragen? Mail dan naar het genoemde emailadres op onze website. Of neem contact op via Whatsapp. De link vind de op de mobiele homepage.

Sim only abonnementen en aanbiedingen worden steeds populairder. Dat is ook niet zo gek, want ze