Tips voor meer spanning tussen de lakens

3 Tips voor meer spanning tussen de lakens


Je partner is je maatje voor het leven. Jullie hebben het goed met elkaar. Jullie kunnen op elkaar bouwen en steunen. Je zou je partner nooit van je leven willen missen. Zo'n bijzondere band is niet zomaar in je schoot gevallen. Nee, je hebt er hard voor moeten werken. Je bent gelukkig, maar…. als je heel eerlijk bent, is jullie seksleven wel een beetje saai. Heel normaal. Gelukkig zijn hier 3 gouden tips om het vuur weer flink te doen oplaaien!


Ruimte voor verlangen


Het is moeilijk om te verlangen naar iets wat je al hebt. Dat is niet fout of oppervlakkig, dat is gewoon hoe mensen in elkaar zitten. Gelukkig zijn er genoeg creatieve manieren om dat oeroude jachtinstinct weer een beetje wakker te schudden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je met je partner afspreekt dat jullie elkaar drie dagen lang niet aan mogen raken? Geen knuffel, niet even lekker lui tegen elkaar aan op de bank… Reken maar dat jullie elkaar de kleren van het lijf rukken als het eindelijk weer mag.



Probeer iets nieuws


Nieuwe ervaringen zorgen voor enthousiasme en levenslust. Probeer eens iets te doen wat je nog nooit eerder hebt gedaan met je partner. Je zou bijvoorbeeld samen een lijst kunnen maken, of ieder apart. Zet er ook die dingen op waarvan je denkt dat je partner ze misschien een beetje raar vindt… je zult zien dat dat juist de dingen zijn waardoor er positieve spanning ontstaat. Wie weet vind je het wel leuk om een rollenspel te doen of om op een onverwachte plek af te spreken. Of misschien heb jij altijd al eens kamagra willen proberen. Waarschijnlijk gaat jouw partner meteen kamagra bestellen als ze jouw verlangen hoort.



Zorgeloze ruimte


Als je lang samen bent en je gaat experimenteren met je seksleven, dan kan dat soms ook lastig zijn. Je bent het misschien niet meer zo gewend. Probeer daarom om een zorgeloze ruimte te creëren. Als er een conflict op de loer ligt, spreek dan af dat je er op een ander moment samen op terugkomt. Geef prioriteit aan je seksleven. Veel leuker dan ruzie. Zorg ook dat je telefoon op vliegtuigstand staat of laat hem in een andere kamer liggen. Niets is vervelender dan wanneer de temperatuur net begint te stijgen en je wordt onderbroken door je baas, je moeder of de energieleverancier.