Mega Moolah van Microgaming keert opnieuw een droomjackpot uit van €6,5 miljoen!

Ongetwijfeld is Microgaming's Mega Moolah slot een van de meest populaire progressieve jackpotspellen ter wereld en het heeft opnieuw bewezen waarom! Het spel betaalde onlangs nog eens maar liefst 6,5 miljoen euro uit - zijn vijfde miljoen euro winst dit jaar!

Microgaming's Mega Moolah slot maakt nog meer dromen waar door maar liefst €6,5 miljoen uit te betalen.

Microgaming's progressieve jackpot netwerk heeft nu een duizelingwekkende en bijna ongelofelijke €1.4 miljard uitbetaald, en er is geen teken dat het langzamer zal gaan!

Het is iconisch voor een reden!

Er is waarschijnlijk geen speler die niet van dit spel heeft gehoord - of op zijn minst iemand die de jackpot heeft geleegd. Microgaming's Mega Moolah slot heeft al het leven van veel spelers veranderd en op 4 juni gebeurde het opnieuw.

Iemands leven is voorgoed veranderd!

Eerder deze maand was een gelukkige speler bij Optibet.com op de juiste plaats op het juiste moment om een fantastische €6.597.136,10 te winnen! Dit komt slechts enkele weken nadat het spel een recordbedrag van €19,4 miljoen heeft betaald voor zijn versie van Absolootly Mad Mega Moolah.

Het spel betaalde ook indrukwekkende winsten uit in februari van dit jaar, toen een andere gelukkige speler iets meer dan €3 miljoen won met het spelen van de populaire progressieve jackpot titel.

Winnen, winnen, winnen... Mega Moolah maakt dit jaar een om te onthouden.
Hun laatste jackpot van € 6,5 miljoen is niet alleen de vijfde uitbetaling van zeven cijfers van 2021, maar ook de 100ste uitbetaling van zeven cijfers in de geschiedenis van het spel! Het progressieve jackpotspellennetwerk van de provider blijft legendarisch, met dit jaar al meer dan €103 miljoen aan uitbetalingen voor alle jackpots en spellen!

Cha-Ching Cha-Ching

Altijd enthousiast over de populariteit van hun spel, zei Microgaming Chief Executive Officer John Coleman: "Ik ben verheugd om nog een grote jackpot te zien winnen zo snel na Mega Moolah voor €19,4 miljoen in april."

Coleman voegde eraan toe: "Mijn felicitaties gaan naar Optibet en hun speler voor deze schitterende overwinning. Dit is een soort van mijlpaal voor Microgaming aangezien dit de honderdste Euro miljonair is in ons progressieve jackpot netwerk".

Chris Davis, Chief Product Officer bij Optibet, was even opgetogen en zei: "We waren erg blij met het nieuws dat één van onze spelers de mega jackpot had gewonnen op de legendarische Mega Moolah. Het was niet alleen de eerste Mega Jackpot die werd gewonnen bij Optibet.com, maar het was ook een enorme prijs van meerdere miljoenen euro's," merkte hij op.