Hoe vind ik een betrouwbare datingsite?

Als we vandaag de dag over dating spreken hebben we het al snel over online daten. Het gebeurt tegenwoordig nog maar zelden dat mensen elkaar in de kroeg leren kennen. Online dating is populair en buitengewoon handig, maar niet zonder gevaren.

Er zijn erotische chatsites die zich voordoen als datingsite, West-Afrikaanse bendes die mensen proberen geld af te troggelen door zich voor te doen als Amerikaanse militairen, nepprofielen van chat-operatoren enz.

Op datingsites kom je al snel nepprofielen tegen. Op betrouwbare en goed gemodereerde datingsites zoals Second Love en Pepper valt het wel mee. Maar er zijn ook datingsites die minder aandacht besteden aan het checken van profielen, of zelf nepprofielen plaatsen.

Op Dating-Ervaringen.nl lees je reviews, beoordelingen en klachten over datingsites. Alvorens in zee te gaan met een datingsite kun je het best een kijkje nemen op deze reviewsite. Zo kun je zien hoe het werkt, wat het kost en hoe andere mensen deze datingsite hebben ervaren.

De websites die wij noemen bevatten objectieve en betrouwbare reviews. Er zijn tegenwoordig echter ook nep-reviewsites op het internet te vinden. Wees gewaarschuwd voor deze praktijken.

Op Dating-Ervaringen.nl kun je alle betrouwbare datingsites handig met elkaar vergelijken. Lees de ervaringen van andere gebruikers. Zie klachten en reviews van mensen die lid zijn geworden van deze sites. Bovendien kun je hier nuttige informatie vinden. Zo kun je per site informatie vinden over het bedrijf achter de datiingsite. Lees hoe je jezelf kunt inschrijven, wat het kost en hoe je er weer vanaf komt. De site bevat ook handige artikelen over allerlei zaken die met dating te maken hebben.