De 3 leukste baby webshops van nu

Ben je op zoek naar de leukste kraamcadeaus, kleertjes voor je baby of spulletjes in huis als je zwanger bent? Dan is niks zo makkelijk als online shoppen. Je pakketje wordt gewoon thuis afgeleverd en je hoeft geen moeite te doen in een drukke winkelstraat. Deze leuke baby webshops hebben unieke items die je niet overal kan bestellen. Ook zitten er nog eens leuke teams erachter die het online winkelen echt een feestje maken.

Je kunt hier terecht voor alle spullen die je nodig hebt voor je baby. Denk aan slapen, spelen, kleding, uitzet, verzorging en wandelwagens. En ook nog eens leuke dingen voor mama!

Kleinezebra.nl

De Kleine Zebra is een online lifestyle winkel die zowel artikelen voor ouders als voor kinderen verkoopt. Deze online conceptstore werd in 2007 opgericht door drie zussen en werd al snel een succesverhaal. De Kleine Zebra verkoopt kwalitatieve producten van een groot aantal verschillende merken. De webshop heeft een breed assortiment en je vindt er de uniekste producten uit binnen- en buitenland voor wonen, spelen, mode, zwangerschap, feesten, back-to-school en hebbedingen.

Het biedt niet alleen originele spulletjes voor je baby waarmee je je kunt onderscheiden van de rest, maar De Kleine Zebra heeft ook een aantal duurzaam verantwoorde producten in haar assortiment, bijvoorbeeld ecologische en wasbare luiers van het merk Bambo Nature.

Kleinezus.nl

Dit is dé webshop voor baby accessoires: van armbandjes tot enkelbandjes en moeder en dochter setjes. Of je nou op zoek bent naar een leuk sieraad voor jezelf, een persoonlijk kraamcadeau voor je beste vriendin of een bijzonder armband voor je eigen moeder, Kleinezus.nl biedt het allemaal! De originele items worden op bestelling gemaakt en zijn van echt zilver. Omdat alle sieraden bij deze webwinkel met de hand worden gemaakt is ieder sieraad uniek. Kleine Zus biedt de beste kwaliteit voor een goede prijs.

Je kunt je sieraad bij Lovy laten personaliseren door je naam of de naam van je kinderen erop te laten zetten. De webshop biedt een groot aantal sieraden aan en je kan deze gemakkelijk naar je eigen wensen aanpassen. Het is altijd een cadeautje om sieraden van Kleine Zus te geven, of dat nou aan jezelf is of aan iemand anders!

Jutenjuul.nl

Ook Jut & Juul is een lifestyle webwinkel voor kinderen met een groot aantal merken in het assortiment. Het unieke aanbod komt zowel uit binnen- als buitenland. Jut & Juul verkoopt van alles: speelgoed, babykleding, leuke dingen voor mama, eten en drinken, kindersieraden en zelfs tattoos voor kinderen.

De toffe items zijn van goede kwaliteit en je slaagt er makkelijk voor een leuke en origineel (kraam)cadeau. Deze webshop biedt niet alleen online producten aan, maar heeft ook een vestiging in Leiden.

Als je eenmaal een aantal webshops hebt gevonden die je leuk vindt, maak dan een lijstje voor jezelf en schrijf je in voor hun nieuwsbrief. Ook kun je deze webwinkels op social media volgen zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste acties en nieuwste items.