Audinc 4 Work: Op maat gemaakte gehoorbescherming voor uw werknemers

Voorkom gehoorbeschadiging op de werkvloer

Wist je dat werken een stuk luider kan zijn dan je denkt? Veel banen hebben zelfs geluidsniveaus die permanente gehoorschade kunnen veroorzaken als ze niet worden beschermd. Daarom biedt Audinc op maat gemaakte gehoorbescherming voor je werknemers. Samen met u bepalen we de geluidsniveaus die relevant zijn voor je bedrijf, en maken we oordoppen die het gehoor van je personeel beschermen terwijl ze nog steeds belangrijke veiligheidssignalen en gesprekken kunnen horen. Laat het gehoor van je werknemers niet onbeschermd.

Diverse geluidsniveaus waar uw gehoor aan wordt blootgesteld tijdens het werk.

Er zijn veel verschillende soorten lawaai waaraan uw werknemers tijdens het werk kunnen worden blootgesteld. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van geluidsniveaus en wat ze met uw gehoor kunnen doen:

- 85 dB - blijvend gehoorverlies kan al optreden na acht uur blootstelling

- 90 dB - Gehoorschade kan al optreden na twee uur blootstelling

- 95 dB -Gehoorbeschadiging kan al optreden na 15 minuten blootstelling

- 100 dB - Blootstelling aan lawaai op dit niveau kan pijn en suizen in de oren veroorzaken.

- 110 dB - Blootstelling aan lawaai op dit niveau kan blijvend gehoorverlies veroorzaken.

Wacht niet tot het te laat is en bescherm het gehoor van uw werknemers

Oordoppen voor op het werk

Gehoorbescherming is belangrijk voor elke baan waar u blootgesteld wordt aan hard lawaai, of het nu op een bouwterrein is, in een fabriek, of zelfs op een kantoor. Als u in een lawaaierige omgeving werkt, zorg er dan voor dat u en uw werknemers beschermd zijn met Audinc werk oordoppen op maat.

Draag gehoorbescherming op je werk die lekker zit

Als u op zoek bent naar de beste gehoorbescherming voor uw werknemers, dan hoeft u niet verder te zoeken dan Audinc. Onze op maat gemaakte oordopjes zijn zo ontworpen dat ze comfortabel zitten en op hun plaats blijven, zelfs bij zware inspanning. En omdat ze speciaal voor elk individu gemaakt worden, kunt u er zeker van zijn dat ze de best mogelijke bescherming bieden.

We komen langs op locatie voor het inmeten

U hoeft niet eens naar ons toe te komen. Wij komen naar uw werkplek en nemen de nodige metingen voor uw gehoorbescherming op maat. Wij zullen ook al uw vragen over gehoorbescherming op de werkplek beantwoorden.